Değer Veren Osmanbey Travesti Narin

Sevgili beyler ben cinselliği yaşamaktan ve aynı zamanda yaşatmaktan keyif alan bir Osmanbey Travesti olarak sizi bekliyorum. Aslında benim burada birçok müşterim elbette bulunuyor. O yüzden buraya ilan vermek çok da fazla istediğim bir şey değildi. Ancak yine de kendimi tanıtabilmek ve daha fazla erkekle bir arada bulunabilmek için buraya ilan vermeye karar verdim. Ben 22 yaşındayım ve erkeklere gerçekten de çok ciddi olarak değer veren onlarla olmaktan iyi falan çok özel bir travestiyim.

Çünkü bana göre bir erkeğe değer verebilmek onu her anlamda mutlu edebilmek demektir. Bunu bugüne kadar kaç travestide gördüğünüz bilmiyorum ancak ben de göreceğinizden emin olmanızı istiyorum. Yapı olarak bakıldığı zaman biraz seçici bir karaktere sahip olduğumu söyleyebilirim. Bu yüzden de her önüme gelenle ya da her beni arayanla elbette birlikte olmuyorum. Bana gelmeniz durumunda sadece sizlere hizmet veren sıradan bir Osmanbey Travestileri olmuyorum. Daha doğrusu sizin her şeyiniz olarak en güzel olan hizmeti veriyorum.

Osmanbey Travestileri


Özel İlgi İle Yaklaşan Osmanbey Travesti 

Çünkü ben kaliteli olan deneyimlerin sadece ve sadece bu şekilde yaşanabileceğini düşünüyorum. En özel gecelerde sizlerle birlikte olurken kendinizi kaybedecek ve bugüne kadar neden bana gelmediğimiz konusunda kendinizi sorgulayacaksınız. Ancak bana göre bunları artık hiçbir şekilde gerek kalmadı! Çünkü benim sayfama geldiğinizde beni tanıdınız artık bundan sonra ilk işiniz bana gelmek olacaktır. Sizlerle yaşanacak olan görüşmeleri daha çok otellerde yapma taraftarıyım. Çünkü orada kendimi çok daha güvende hissediyor ve iyi hissediyorum.

Ancak gideceğimiz otelin kesinlikle ve kesinlikle kaliteli olmasını sizlerden rica ediyorum. Çünkü ben karakter olarak bakıldığında kaliteyi önem vermekte ve bunu cinselliğe de yansıtmaktayım. Bu yüzden de benimle birlikte olduğunuzda en kaliteli olan hizmeti alacak ve kendinizi kaybedeceksiniz. Artık sınırları ortadan kaldıran, sizlere limitsiz bir şekilde hizmet veren bir Osmanbey Travesti kadın olarak buradayım. Bana geldiğiniz için asla pişman olmayacaksınız. Çünkü ben sizlere pişman edecek hareketler yapmıyorum.