Harika Sevişen Bahçelievler Travesti

Selamlar sevgili arkadaşlar, sizler de biliyorsunuz ki İstanbul gerçekten de inanılmaz büyük bir şehir. Bu nedenle bakıldığında burada çok sayıda benim gibi Bahçelievler Travesti olduğunu göreceksiniz. Ancak onların arasından sıyrılan ve özellikle de yetenekli olması ile ön plana çıkan en özel kişilerden biriyim. Bu şekilde olan kişilerden birinin ben olduğumu çok iyi biliyorum. Çünkü ben yeteneklerimi biliyorum ve sizlere tam olarak neler yaşatmam gerektiğinin farkındayım. Çünkü ben her anlamda kendime güveniyorum ve sizlerin tam olarak neler beklediğinizi iyi biliyorum.

Farklı olan ilişkileri yaşama konusunda istekli bir erkek olabilirsiniz. Bu anlamda bakıldığında ben de zaten son derece kararlı bir travesti olarak sizlere özel şekilde hizmet vermekteyim. Diğer ifadeyle bakıldığında en yüksek kalitede hizmet verdiğimi ve bu yüzden sadece iş adamı gibi zengin olan kişilerle birlikte olduğumu söylemek istiyorum. Bu anlamda bakıldığında kalitesiz bir şekilde benimle birlikte olmanız ve ilişki yaşamanız elbette mümkün değildir. Aynı zamanda ben Bahçelievler Travesti olarak bana güvenmenizi ve temizlik konusunda içinizin rahat olmasını istiyorum.

Bahçelievler Travestileri


Performansı Yüksek Bahçelievler Travesti 

Ancak bunun yanında sizlerin de aynen benim gibi kendisine bakan bir adam olmanız gerekiyor. Fakat yine de çok iyi biliyorum ki, benim gibi olan ve benden hizmet alan birçok erkek zengin olmasından dolayı kişisel olarak zaten çok temizdir. Ancak yine de aralarında bazen hoşlanmadığım tipler çıkabiliyor. Bu yüzden de bunu sizlere çok açık bir şekilde söylemek oldukça doğru olacaktır diye düşünüyorum. Kusursuz anlamda cinselliği arzulayan erkeklerle bir arada olmaktan da keyif alıyorum.

Aslında benim gibi biriyle birlikte olmak birçok erkeğin fantezilerinden biridir. Ancak her nedense belki de toplumsal baskıdan dolayı bana gelme konusunda tereddüt yaşayabilen kişiler oluyor. Ancak bu anlamda hiçbir şekilde ön yargılı olmamanızı ve bir defa bile olsa bana gelmenizi isterim. Çünkü Bahçelievler Travestileri konusunda benden alınacak olan hizmetler açısından diğer sıradan kadınlardan alınan hizmetten çok farklıdır. Bu durumu sizler de yatağa geçtikten sonra zaten anlayacaksınız.