İki Kişi Hizmet Veren Cihangir Travesti Kızlar

Aslında bizler aynı evi paylaşan öte yandan bakıldığında aynı mesleği yapmakta olan iki yakın Cihangir Travesti olarak burada ilan vermeye karar verdik. İkimiz de aynı evde kalıyoruz ve bu anlamda bakıldığında grup deneyimi istemeniz durumunda bu anlamda çok güzel hizmet veriyoruz. Yani bize gelmek isteyen bir erkek aynı anda iki kadın ile birlikte olacaktır. Bu nedenle bakıldığında sizlerde bize gelirken sadece tek bir erkek olarak görüşmeye gelmeniz gerekiyor. Ancak istemeniz durumunda bu kriteri değiştirme durumu her zaman için olacaktır.

Sizlere özel olarak çektirmiş olduğumuz fotoğraflara baktığınızda zaten ne kadar ateşli iki travestinin sizlerle olacağını hemen hissedeceksiniz. Tabii ki sadece bu değil bunun yanında istemeniz durumunda görüntülü olarak da bizi arayabilir ve yakından görebilirsiniz. Fiziksel anlamda bakıldığında ise birimiz uzun boylu ve kahverengi saçlara sakin iken birimizin de sarışın bir lolita olduğunu göreceksiniz. Bu arada yaş olarak bakıldığı zaman ise ben 24 yaşındayken size hizmet vermekte olan diğer Cihangir Travesti arkadaşım 27 yaşındadır.

Cihangir Travestileri


Lolita Gibi Olan Cihangir Travesti

Sevgili beyler size şunu çok açık bir şekilde söylemek istiyoruz ki bizler aslında normal olan hayatta çok yakın iki arkadaşız. Bu nedenle hiç kimseyi bulamadığınız zaman ikimiz birbirimizi tahmin edebiliyoruz. Bu anlamda bakıldığında sadece erkeklere yönelik değil aynı zamanda kadınlara yönelik de hizmet verdiğimizin bilinmesi gerekiyor. Bize herhangi bir şekilde kadın geliyor mu diye düşünmeyin, hem de öyle bir geliyor ki aklınız hayaliniz almaz!

Bundan sonra bakıldığında en güzel olan grup deneyimlerini bizlerle birlikte yaşayacak kendinizi adeta bulutların tepesinde hissedeceksiniz. Bütün bunları yaşamak ancak daha da önemlisi bunlardan daha da fazlasını yaşamak isterseniz burada olmaya devam edeceğiz. Çünkü sizlerle birlikte olabilmek ve muhteşem ötesi olan gecelerde zevk alabilmek sadece bizim gibi iki travesti ile mümkün olacaktır. Bunu sizlere çok net bir şekilde kanıtlayabilmek için ise sadece Cihangir Travestileri olan bize gelmek ve bizden hizmet almak yeterli olacaktır.