Lolita Gibi Beylikdüzü Travesti Bayan

Hepinize selamlar sevgili arkadaşlar. En baştan söylemek istiyorum ki benimle geçireceğiniz geceden hiçbir şekilde ve hiçbir zaman için hayal kırıklığına uğramayacak ve pişman olmayacaksınız. Hatta bugüne kadar neden gelmedim diye kendinize bile kızacaksınız. Benimle Beylikdüzü Travesti konusunda yaşanacak olan her şey gerçek anlamda efsane olarak hatırlayacağınız mükemmel bir deneyim olacaktır. Ben bu arada bakıldığında henüz 19 yaşındayım ve burada kendime ait olan bir ev bulunmaktadır. Görüşmeleri ise sadece ve sadece kendi elinde yapmakta ve bu sayede çok daha cesur bir travesti olarak sizlerle birlikte olmaktayım.

Tabii ki istemeniz durumunda yani dışarıda bir yerde görüşmek isterseniz o zaman benim evimde göreceğiniz ilginin gerçekten de yarısını görebileceksiniz. Bu konuda sizleri çok açık ve net bir şekilde uyarmak istiyorum. Zaten sizler de benimle telefon görüşmesi yaparken ne kadar güvenli ve aynı zamanda kendisini bilen bir Beylikdüzü Travesti olduğumu anlayacaksınız. Her zaman için sizlere karşı güler yüzlü davranan ve bu anlamda bakıldığında samimi olan en özel kişilerden biriyim.

Beylikdüzü Travestileri


Çok Özel Beylikdüzü Travesti

O yüzden bakıldığında herkese ayrı bir şekilde davranıyor ve kesinlikle aynı muameleyi gösteriyorum. Kızıl saçlara sahip olduğumu öte yandan bakıldığında gerçekten de bir yandan da üniversiteye gittiğimi de unutmadan söylemek istiyorum. Bana gelmeniz durumunda harika ötesi bir hizmet neymiş ve nasıl yaşatılırmış bunu ister saatlik olarak ister de gecelik olarak görebilirsiniz. Ben bu anlamda tercihi tamamen sizlere bırakmak istiyorum. Fakat şunu da söylemem gerekiyor ki benim tadıma hiçbir şekilde doyamayacaksınız.

Bu nedenle de bana geldikten sonra daha çok gecelik olarak görüşmeler yapmak isteyeceksiniz. Ben de bundan zevk alacağım çünkü gecelik görüşmeler benim için daha fazla keyifli olmaktadır. Saatlerce sizlerle birlikte olabilir ve en harika olan ilişkileri yatakta şahane bir şekilde yaşatabilirim. Doğru ve aynı zamanda kaliteli ancak daha da önemlisi dürüst olan erkekler her zaman için benim ön planımda olacaktır. Bu yüzden de bana gelmek hiçbir şekilde başka Beylikdüzü Travestileri başka travestilere gitmeye benzemez.