Lüks Evi Olan Levent Travesti Sizlerle

Sizlere en baştan şunu söylemek istiyorum ki ben, Levent Travesti olarak bana gelecek olan erkeklerin bütün isteklerini kabul eden ve onlara boyun eğen özel bir travestiyim. Bu yüzden bakıldığında bana ait olan sayfaya hoş geldiniz diyorum ve arkasından hemen sizlere kısa da olsa kendimi tanıtmak istiyorum. Sevgili beyler, gerçek anlamda şahane bir travesti olarak 25 yaşındayım. Bu anlamda bakıldığında sıradan ilişkiler değil ya da her önüme gelenle değil beni hak edecek olan erkeklerle birlikte olmak istiyorum.

Zaten bu yüzden de seçici bir travestinin sayfasına geldiğinizi açık bir şekilde söylemem gerekiyor. Öncelikli olarak, güzel bir deneyim yaşayabilmek için karşılıklı saygının ve anlayışın hatta dürüstlüğün çok önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü ben bu işi yapmaktan keyif falan birisi olarak herhangi bir şekilde güven sorunu yaşamak istemiyorum. Yani bana gelecek olan erkeğe sonuna kadar güvenebilmek ve arkasından kendimi Levent Travesti alanında teslim etmek istiyorum. Bu konuda beni gerçekten de anlayacağınızı düşünüyorum. Cinsellik konusunda son derece deneyimli hatta uzman birisiyim.

Levent Travesti


Anal Yapabilen Levent Travesti

Ancak bakıldığında buna rağmen her şeyi biliyorum desem bile, gerçekten de yeniliklere her zaman açık olan bir travestiyim. Bu yüzden de yaşamak istediğinizde bugüne kadar hiçbir zaman yaşamadığınız farklı fanteziler varsa bana kesinlikle söylemelisiniz. Belki de söyleyeceğiniz şey benim de her zaman hayalimde olan fantezi olabilir. O yüzden de açık sözlü olmanız gerçekten de çok ama çok önemlidir. Sevgili beyler ben açıkçası bu hayatı son derece lüks bir şekilde yaşıyorum.

Bu nedenle de lüks olan her şeye önem veriyor ve bir otele gideceksek orasının en az 5 yıldızlı olmasını istiyorum. Ancak isterseniz sizleri bana ait ultra lüks olan dairemde konuk edebilirim. Bunlar benim için önemli değildir. Levent Travestileri olarak benim için önemli olan bana geldikten sonra beni gerçekten de arzulamanız ancak daha da önemlisi yatağa geçtikten sonra gerçek bir erkek olduğunuzu hissettirmenizdir. Bunu başarabilirseniz gerçek anlamda yaşadınız demektir!