Manken Gibi Şişli Travesti Kadınıyım

Gerçek anlamda mankenleri bile hiçbir şekilde aratmayacak özel bir Şişli Travesti olarak karşınızda yer almaktayım. Uzun bacaklara sahip olan gözlerinizle gördüğünüz zaman kendinizi kaybedeceğiniz en özel kişilerden biriyim. Her ortamda ve her zaman için sizlerle birlikte olabilir dikkat çekmesini başaran bir travesti olarak hayatınızın gecesini sizlere yaşatabilirim. Bu konuda ruhu gerçekten de cıvıl cıvıl olan muhteşem biri olarak sizleri beklemekteyim. Benim yanıma gelen ve benden hizmet alan erkekler inanılmaz şekilde rahat etmektedirler.

Çünkü bakıldığı zaman benimle birlikte arzu ettikleri her şeyi yaşıyorlar hatta daha da fazlasını yaşıyorlar. Bu yüzden bakıldığında sizlere memnun edebilmek için hemen her ayrıntıyı düşünmekte ve ona göre hareket etmekteyim. Sizlerle yaşanacak olan görüşmeler her anlamda çok ama çok kaliteli şekilde geçecektir. Bu anlamda bakıldığında seçici bir şekilde davranmakta ve her önüme geleni benim yatağıma almamaktayım. Buna da çok net bir şekilde hakkım olduğunu düşünüyorum. Çünkü ben Şişli Travesti olarak çok özel birisi olarak sizlere en güzel deneyimleri yaşatma konusunda hazırım.

Şişli Travestileri


Sınırsız Olan Şişli Travesti

Tek eksik olan ise şu anda bu yazıyı okumakta olan sizlersiniz. O yüzden de zaman geçirmeden bana gelmek sizler açısından çok doğru bir karar alacaktır. Yanımda olan daha da önemlisi benimle birlikte gerçek cinselliği yaşamak isteyen herkese kapım sonuna kadar açıktır. Ben bu arada 23 yaşında ve çıtır bir travesti olarak buradayım ancak cinsel anlamda bütün beklentilerinizi karşılıyorum. Çünkü ben sizlerin ne istediğinizi çok iyi bir şekilde biliyorum.

Bu yüzden de bütün beklentilerinizi rahatlıkla karşılayacak daha doğrusu bu potansiyele sahip olan biri olduğumu iddia ediyorum. Bunların yanında bakıldığında sınırsız olmaya ve cinsellikte sınırsız daha çok ciddi olarak önem vermekteyim. Yani beni tercih edecek olan erkekler kesinlikle sınırsız yaşayacaktır. Temiz ve aynı zamanda konforlu olan otellerde sizlerle birlikte görüşmeler yapabilirim. Ancak istemeniz durumunda benim yatak odama misafir olabilir ya da ben Şişli Travestileri alanında sizlerin yatak odasına misafir olabilirim.