Otelde Yaşayan Ataşehir Travesti Cansu

Selam sevgili beyler, açıkçası Ataşehir Travesti olarak benim burada kendi başıma kaldığım daha doğrusu yaşadığın herhangi bir yer bulunmuyor. Bu yüzden de ben burada bulunan otellerde ve aynı zamanda pansiyonlarda yaşıyorum. Bu yüzden de sizlerle olan görüşmeleri her gece kaldığım ve yaşadığım yerlerde yapıyorum. Cinsellik konusunda gerçekten de doyumsuz ve aynı zamanda cinselliği çok seven birisi olarak benimle birlikte olmak isteyen erkeklerin sadece gözlerine değil aynı zamanda ruhuna da hitap ediyorum. Yani sizlerle yaşanacak olan bütün ilişkileri bu doğrultuda gerçekleştiriyorum.

Özellikle bakıldığı zaman prezervatif çok önemlidir. Bu anlamda bakıldığında temizlik konusunda gerçekten de oldukça hassas davranan biri olarak ön plana çıkmaktayım. Yani ben sizlerle yaşanacak olan ilişkileri her zaman için hijyenik koşullar içerisinde yapmak istiyorum. Bu yüzden de temiz olmayan ve kendisine bakmayan hiçbir erkeğin bana gelmesi ve benden hizmet alabilmesi mümkün değildir. Kusura bakmayın ama bu konuda hiçbir zaman için iltimas gösteremem. Çünkü bu anlamda daha öncesinde sağlık açısından ciddi sorunlar yaşadım ve artık bu Ataşehir Travestileri olan benim en önemli kuralımdır.

Ataşehir Travestileri


Kalitesi İle Fark Yaratan Ataşehir Travesti Burada

Benim tek bir amacım bulunmaktadır o da benimle birlikte olacak bilgileri gerçek anlamda cinselliğe doyurabilmektir. Bunun olabilmesi için de en iyisini sizlere yaşatmaya çalışıyorum. O yüzden de zaten benimle vakit geçirmek istediğimizde geçecek olan zamanın her anlamda kaliteli olmasını istiyorum. Her zaman için sağlıklı anlamda ilişkiler kurmaya gayret eden son derece temiz ve bakımlı olan erkekler isterim. O kadar güzel birisiyim ki kimi zaman benimle birlikte yaşamayı teklif eden erkekler bile oluyor.

Ancak ben bunu hiçbir zaman için kabul etmiyorum. Bu nedenle sizler de sadece tek bir gecelik olacak şekilde ilişki yaşamak istiyorsanız benimle aradığınız mutluluğu bulacaksınız. Fakat cinsellik konusunda farklı teklifler ve isteklerle bana gelmeniz mümkündür. Bu yüzden de açık sözlü olmanız ve Ataşehir Travesti olarak bana karşı samimi olmanız gerçekten de çok önemli olacaktır.