Pazarlık Sevmeyen Konyaaltı Travesti

Hem son derece kaliteli aynı zamanda hem de çok ama çok güzel bir Konyaaltı Travesti olarak selamlar diyorum canlarım! Bakıldığın zaman ben sadece ve sadece kaliteli olan erkeklerle son derece sıcak ve samimi şekilde görüşmeler yapmaktayım. Çünkü ben tahminlerinizin bile ötesinde olacak seviyede güzel bir travesti olarak burada bulunmaktayım. Bana ait olan fotoğraflara baktığınız zaman ne kadar harika ve muhteşem bir vücuda sahip olduğumu zaten kendi gözlerinizle de yakından göreceksiniz.

Son derece güzel bir travesti olarak bu güzel olan fizik sayesinde başınızı döndüreceğime ve ayaklarınızı yerden keseceğim. Görüşmeye oldukça bakımlı ve kesinlikle de kendisini bilen bir şekilde giriyorum. Bu yüzden bana gelecek olan sizlerin de aynı şekilde olmasını özellikle rica ediyorum. Yine bunların yanında bakıldığında biraz marka takıntısı olan bir travesti olduğunu söyleyebilirim. Yani üzerimde bulunan bütün kıyafetler son moda ve kesinlikle markadır. O yüzden de açık bir şekilde söyleyebilirim ki lükse düşkünüm bu yüzden de cebinde parası olan bir erkek olursanız Konyaaltı Travesti olan benden daha güzel hizmet alma şansımız olacaktır.

Konyaaltı Travestileri


Cinselliğe Farklı Bakan Konyaaltı Travesti 

Elbette benim çevremde benim gibi bu işi yapan birçok travesti arkadaş bulunmaktadır. Zaten ben onların neredeyse hepsini tanıyorum. Ancak sizlere en kaliteli olan hizmeti kesinlikle ben verebilirim diyorum. Çünkü ben bu işi adeta yalayıp yutmuş ve erkeklerin beklentilerini çok iyi bilen birisiyim. Zaten erkeklerin beklentilerine bir cevap veremeyecek olduktan sonra burada ilan vermenin bir manası yoktur, değil mi?

Ben sizlerle yaşanacak olan görüşmeleri daha çok lüks olan otellerde yapmaktayım. Fakat aradan zaman geçtikten sonra ve sizlerle aramda bir güven olduktan sonra işte o zaman evinize gelebilirim. Hatta istemeniz durumunda bana ait olan yatak odamda en özel konuklardan biri olabilirsiniz. Hiçbir zaman için grup seks yapmıyorum ve bundan uzak duruyorum. Yine aynı şekilde bana gelmek istemeniz durumda pazarlık olayına girersiniz benim gibi bir Konyaaltı Travestileri ile birlikte olma şansını kaybedeceksiniz.