Uygun Fiyatlı Olan Lara Travesti

Herkese merhabalar arkadaşlar öncelikle bana ait olan profile hoş geldiniz de söylemek istiyorum. Ben Lara Travesti olarak sadece benim yanımda kaldığınız süre boyunca sizlerden ücret alan ve bu anlamda diğer travestilerden farklı olan birisiyim. Yani kafama göre fazla fiyat vermemekte ve bu anlamda randevularını her zaman için sizlerin belirlemesini sağlamaktayım. Standart anlamda bir fiyat bulunmamaktadır. Açıkçası ben kendimi tanıtmaya başlamadan önce konuya bu şekilde giriş yapmanın çok daha doğru olacağını düşündüm. Çünkü beni arayan ve benimle birlikte olmak isteyen erkekler önce bana fiyat soruyorlar.

Tabii ki bunun arkasından benimle pazarlık yapmaya çalışıyorlar. Ancak ben hiçbir zaman için pazarlık kabul eden hatta bundan hoşlanan birisi değilim. 23 yaşındayım ve genç bir travesti olarak gerçekten de ateş parçası bir hatunum. Her zaman için bana vereceğiniz parayı hak ettiğimi düşünüyorum. Çünkü sizlere özel olan fanteziler yaşatmakta ve mutlu olabilmeniz açısından her şeyi yapabilmekteyim. O yüzden de Lara Travesti alanında bana gelen bir erkek aslında dünyanın en şanslı erkeğidir.

lara travestileri


Erkekten İlgi Bekleyen Lara Travesti Kadını

Açıkçası benim kurallarıma uygun bir şekilde hareket etmenizi sizlerden bekliyorum. Çünkü ben zaten sizi hiçbir zaman için zor durumda bırakacak olan şeyler yapmıyorum. Hatta bunun tam aksine gerçekten de tamamen sizlerin mutluluğuna odaklanmış ve bu şekilde hizmet vermekte olan biriyim. Hem saatlik olarak hem de gecelik olarak görüşmeler yapabilir ve sizleri mutlu edebilirim. Sizin bütçeniz ve aynı zamanda sizlerin kararları ve benden yana olan istekleri benim için çok daha önemlidir.

Bu nedenle de güzel bir gece yaşamak ve mutlu olmak istiyorsanız benimle birlikte olmak sizler için harika olacaktır. Kendisini bilen ve her zaman için erkeklerle olmaktan keyif alan bir travesti olarak temiz olmanız gerektiğini söylemem gerekiyor. Çünkü bu konu benim için son derece önemli olan ve temiz olmayan kişilerle görüşme yapmamı engelleyen bir durumdur. Buna gerçekten de önem vermenizi ve temiz bir erkek olarak Lara Travestileri olan beni aramanızı bekliyorum.