Yabancı Kökenli Maltepe Travesti Alisa

Selamlar sevgili arkadaşlar ben düzenli olarak sizlerle birlikte olan ve gerçek bir Maltepe Travesti tadını yaşatacak olan özel biriyim. Bu anlamda bakıldığında aslında yabancı olduğumu da söylemem gerekiyor. Özellikle de düzenli bir şekilde görüşme yapmak isteyen aynı zamanda farklı fanteziler arzulayan bütün erkeklerin tekliflerini kabul ediyorum. Bu yüzden de belirli bir ücret karşılığında sizlerle olan birlikteliği sınırsız bir şekilde yaşatıyorum. Baktığınızda mükemmel ötesi bir fiziğe sahip olduğumu çok açık bir şekilde ifade edebilirim.

Ben sizlerle daha çok otele gelerek birlikte olmayı tercih etmekteyim. Ancak yine de bu şekilde olan konular her zaman için aramızda konuşulabilir ve değerlendirilebilir. Maltepe Travesti olarak 28 yaşında olduğumu bunun yanında bakıldığında sadece 2 yıldan beri bu piyasada bulunduğumu söylemem yerinde olacaktır. Öte yandan bakıldığında burada merkezi konumda bulunan bir evde yaşamaktayım ve istemeniz durumunda gelip benim konuğum olabilirsiniz. Çünkü ben çok kolay bulunacak ve gerçekten de kolay gelinecek bir evde oturuyorum.

Maltepe Travestileri


Zevkleri Sınırsız Yaşatan Maltepe Travesti

Yaşanacak olan ilişkiler konusunda ise öyle sizin başınızı ağrıtacak kurallar koymuyorum. Daha doğrusu böyle kurallar koyarak cinselliği zorlaştırmayı sevmiyorum. Bu yüzden de daha çok kolay ve sınırsız anlamda ilişki yaşamak isteyen erkeklere hitap ediyorum. Son derece sıcak aynı zamanda güzel olan bir sohbet ile gecemize adım atacağız. Sizlerin benden yana olan bütün isteklerinizi sımsıcak bir atmosfer içerisinde gerçeğe çevireceğim. Bu nedenle de benden yana mutlu olabilmeniz açısından emin olabilirsiniz ama her şeyi yapabilirim. Çünkü ben kendisine güvenmekte ve bu anlamda özel olan bir travesti olarak kabul edilmekteyim.

Bu arada bana gelirken aklınızda benden yana herhangi bir şüphe olsun istemiyorum. Zaten beni aradıktan sonra bütün detayları bana sorabilir ve yaşamak istediklerinizi dürüst bir şekilde anlatabilirsiniz. Hem dış görünüş olarak aynı zamanda hem de özellikle de yatak performansı açısından gerçekten de hayranlık uyandıran bir Maltepe Travestileri olarak sadece bir telefon kadar yakın olduğumu asla unutmayın.