Yeni Fulya Travesti Ceyda

Açıkçası ben tek başına çalışmakta olan ve bu anlamda en güzel hizmeti vermekte olan kaliteli bir travesti olarak karşınızdayım. Fulya Travesti Ceyda ismini kullanıyorum ve bu anlamda bakıldığında sizlerle olmaktan oldukça memnun olan biri olarak para karşılığında en güzel seks olayını sizlere yaşatıyorum. Bunu yapabilmek ve bunu yaşatabilmek beni gerçek anlamda inanılmaz mutlu etmektedir. Çünkü ben bakıldığı zaman mesleğimi çok seviyorum ve bu anlamda da isteyerek sizlerle birlikte oluyorum.

Değişik olan duyguları her zaman için paylaşabilmek için sizlerin yanına gelmekten ve kollarınızda olmaktan asla ve asla çekinmiyorum. Bu anlamda sizler de isterseniz otele gelebilir ya da beni kendi evinize davet edebilirsiniz. Sadece bunlar değil aynı zamanda bana ait yatak odamda sizleri her zaman için ağırlayabilirim. Açıkçası ben klasik anlamda yaşanan cinselliği çok da fazla sevendi bunu tercih eden birisi kesinlikle değilim. Bu yüzden Fulya Travesti olan benim yanıma geldikten sonra açık görüşlü olmanız ve içinizden geçenleri bana söylemeniz çok önemlidir.

Fulya Travestileri


Grup Yapabilen Fulya Travesti

Çünkü belki ben de sizlerin yaşamak istediği ancak içinizde kalan duyguları yaşamak istiyorum, olamaz mı? Bu nedenle de açık sözlü olmak benim için son derece önemli ve aslında gerekli olan durumlardan biridir. Bu arada şunu da söylemek istiyorum ki sizler de klasik bir ilişki yaşamak istiyorsanız lütfen başkasını tercih edin. Çünkü ben bundan her zaman için uzak duruyorum ve böyle ilişkilerden nefret ediyorum. Cinsellik denen olay her zaman için sınırsız bir şekilde yaşanmalıdır. En azından ben bunun böyle olduğunu çok iyi biliyorum.

Son derece sempatik aynı zamanda cazibesi gerçekten de yüksek bir travesti olarak aynı anda iki erkekle birlikte olmayı da tercih edebilirim. Ancak bu konuda öncelikli olarak sizlere güvenmem ve nasıl birisi olduğunuzu anlamam gerekiyor. Bu anlamda sorun olmaması halinde yanınızda gelirken bir erkek arkadaşınızı getirebilirsiniz. Anlayacağınız gibi grup seks denince yine bu bölgede hemen akla gelen en seksi Fulya Travestileri travestilerden biriyim.